ВСТУП
У Лайкамобайл Україна (далі - "Лайкамобайл") ми ретельно піклуємося про дані наших Абонентів (далі – "Персональні дані"). Ми суворо дотримуємося вимог Закону України "Про захист персональних даних" від 1 червня 2010 року, з наступними змінами (далі - "Закон") та інших регуляторних актів щодо охорони та зберігання даних.

Ця Політика конфіденційності (разом з Умовами надання телекомунікаційних послуг (далі – "Умови"), які знаходяться на нашому веб-сайті: www.lycamobil.ua (далі – "Сайт")) описує як ми обробляємо Персональні дані, які Ви, як власник Персональних даних, надаєте нам, або які створюються або збираються, коли Ви використовуєте наші онлайн-послуги та коли Ви користуєтесь нашими послугами мобільного зв'язку.

Будь ласка виділіть час та прочитайте нашу Політику конфіденційності, щоб Ви знали, які можливості у Вас є по відношенню до Ваших Персональних даних. Ця Політика конфіденційності може періодично змінюватися, тому рекомендуємо час від часу повертатись на наш сайт і переглядати її знову.
Зауважте, що реєструючи або активізуючи рахунок у Лайкамобайл, укладаючи договір відповідно до положень Умов, а також реєструючись на Веб-сайті, Ви даєте Лайкамобайл згоду на обробку Ваших Персональних даних, наданих Вами або згенерованих під час надання Вам послуг, відповідно до Закону та цієї Політики Конфіденційності.
Згода надається безстроково та може бути відкликана у порядку, передбаченому Законом.
Розірвання договору між Лайкамобайл і Абонентом не є відкликанням згоди на обробку Персональних даних. Відкликання згоди здійснюється окремо у порядку, передбаченому Законом.
  МЕТА ТА ПІДСТАВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
TМетою обробки Персональних даних є забезпечення Вас якісними телекомунікаційними послугами.
Підставами для обробки Персональних даних є:
  • Згода власника Персональних даних.
  • Укладення договору між Лайкамобайл та власником Персональних даних.
  • Необхідність дотримання Лайкамобайл вимог, встановлених чинним законодавством.
  • Необхідність захисту прав і законних інтересів Абонента і Лайкамобайл.
  ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ МОЖЕМО ОБРОБЛЯТИ
Ми можемо обробляти наступні Персональні дані про Вас:
  • Ваше ім'я, адреса, дата народження, номер мобільного телефону, записи даних виклику, включаючи деталі трафіку та локації, дані поповнень рахунку, деталі банківських карток, записи рахунків, записи голосової пошти.
  • Якщо Ви звертаєтесь до нашого Відділу обслуговування абонентів, ми можемо вести облік цієї кореспонденції, включаючи копії електронних повідомлень та вашу адресу електронної пошти. Ми також можемо контролювати або записувати будь-які телефонні дзвінки, зроблені нашому Відділу обслуговування абонентів для забезпечення якості обслуговування.
  • Інформація, яку Ви надаєте при заповненні форм на нашому Веб-сайті. Це включає в себе інформацію, надану на момент реєстрації для використання нашого Веб-сайту, підписки на наші продукти і послуги, розміщення матеріалів або запиту додаткової продукції або послуг. Ми також можемо запитувати у Вас інформацію, коли Ви повідомляєте про проблему з нашим Веб-сайтом чи нашими послугами мобільного зв'язку та продукцією.
  • Деталі Вашого відвідування нашого Веб-сайту, включаючи, але не обмежуючись веб-журналами та іншими даними зв'язку, незалежно від того, чи це потрібно для нашого процесу білінгу або для інших цілей, а також ресурсами, до яких Ви отримуєте доступ.
  • Ми також можемо попросити Вас пройти опитування, які ми використовуємо для цілей дослідження ринку, але Вам не обов'язково їх проходити.
  • Інші дані, які, час від часу, допомагають нам надавати Вам кращу продукцію та послуги. Наприклад, як зараз, так і потім, ми можемо попросити Вас заповнити анкету, щоб Ви могли оцінити, як ми працюємо.
  • Ми можемо доповнювати надану Вами інформацію іншою інформацією, яка буде нам надана третіми особами, наприклад, яка буде надана Вашими співмешканцями.
  IP-АДРЕСИ ТА COOKIES
Ми можемо збирати інформацію про ваш комп'ютер, у тому числі, за наявності, Вашу IP-адресу, операційну систему та тип браузера, для системного адміністрування та надання звітів про сукупну інформацію нашим рекламодавцям. Це статистичні дані про веб-перегляд користувача та тенденції та не ідентифікують жодної особи.

З цієї ж причини ми можемо отримати загальну інформацію про Ваше використання мережі Інтернет, використовуючи файл cookie, який зберігається на жорсткому диску Вашого комп'ютера. Файли cookie містять інформацію, яка передається на жорсткий диск Вашого комп'ютера. Вони допомагають нам вдосконалювати наш Веб-сайт і надавати кращий і більш персоналізований сервіс. Файли cookie дозволяють нам:

  • Оцінити розмір та характер нашої аудиторії.
  • Зберігати інформацію про Ваші вподобання, і таким чином дозволяти налаштувати наш Веб-сайт в відповідності з вашими індивідуальними інтересами.
  • Прискорити Ваші пошуки.
  • Ідентифікувати Вас, коли Ви повернетеся на наш Веб-сайт.

Ви можете відмовитися від прийняття файлів cookie, увімкнувши параметри у своєму браузері, що дозволять відмінити налаштування файлів cookie. Однак, якщо вибрати цей параметр, Ви, можливо, не зможете отримати доступ до деяких частин нашого Веб-сайту. Якщо Ви не налаштували свій браузера так, щоб він відмовлявся від файлів cookie, наша система формуватиме файли cookie, коли Ви ввійдете на наш Веб-сайт.
Зверніть увагу, що наші рекламодавці також можуть використовувати файли cookie, що ми не контролюємо.
  ДЕ МИ ЗБЕРІГАЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Будь-яка інформація, надіслана нам, шифрується (кодується) за допомогою технології Secure Socket Layer (SSL). Це стандартна технологія шифрування, яка захищає Ваші Персональні дані під час передачі через мережу Інтернет від перехоплення та зловживання сторонніми особами. Коли вони досягають нас, ми зберігаємо їх на захищеному сервері, щоб їх могли прочитати лише уповноважені співробітники.

Персональні дані, надані Вами, обробляються в базі даних абонентів Лайкамобайл (володілець: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛАЙКАМОБАЙЛ УКРАЇНА", компанія, зареєстрована відповідно до законодавства України, ідентифікаційний номер: 41317168, адреса місцезнаходження: 01030, місто Київ, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 51-Б, кімната 3Б, телефон: +38-098-707-0750).
 
  ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Персональні дані можуть бути передані третій особі без Вашої додаткової згоди і без подальшого повідомлення про таку передачу, як передбачено чинним законодавством. Передача Персональних даних третій особі може відбуватись лише тоді, коли:
  • Це необхідно відповідно до чинного законодавства; або
  • За запитом суб'єкта Персональних даних; або
  • Це необхідно для надання телекомунікаційних послуг та запобігання зловживанням.

Якщо ми дали Вам (або якщо Ви обрали) пароль, який дає Вам доступ до певних частин нашого Веб-сайту, Ви несете відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. Ми просимо Вас не передавати пароль нікому.
  ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Ми використовуємо Ваші Персональні дані наступними шляхами:
  • Постачання продукції та надання послуг для Вас,
  • Адміністрування Вашого рахунку Відділом обслуговування абонентів,
  • Надання Вам службової інформації, наприклад про перерви у роботі телекомунікаційних мереж;
  • Запобігання або виявлення шахрайства,
  • Дослідження ринку та профілювання ваших уподобань щодо використання та придбання,
  • Дотримання відповідних законів та нормативів.

Лайкамобайл та інші компанії групи Лайка також можуть використовувати ваші Персональні дані, щоб зв'язатися з Вами по пошті, телефону, електронною поштою або SMS, щоб повідомити про продукцію та послуги, що пропонуються Лайкамобайл, іншими компаніями групи Лайка та окремими компаніями, включаючи будь-які спеціальні пропозиції та акції, які можуть Вас зацікавити. Якщо Ви не бажаєте отримувати цю інформацію або не хочете, щоб з Вами зв'язувались таким способом, Ви можете в будь-який час, без будь-якої оплати, відмовитися від цього прямого маркетингу, надіславши запит на включення до списку, призначеного для цього. Ви можете зробити цей запит, зв'язавшись з Відділом обслуговування абонентів або відправивши електронного листа на адресу: cs@lycamobile.ua.
Ми не розкриваємо інформацію про ідентифікованих осіб нашим рекламодавцям, але ми можемо надати їм загальну інформацію про наших користувачів (наприклад, ми можемо повідомити їм, що 500 чоловіків у віці до 30 років натискали на їх рекламу в будь-який день). Також ми можемо використовувати таку сукупну інформацію, щоб рекламодавці могли охопити свою цільову аудиторію (наприклад, жінки в м. Києві). Ми можемо використовувати Персональні дані, які ми зібрали від Вас, щоб дотримуватися побажань наших рекламодавців, показуючи їх рекламу їх цільовій аудиторії.
Ми можемо розкривати Ваші Персональні дані будь-якому члену нашої групи компаній стосовно вищезазначених сфер застосування.
Ми можемо розкривати Ваші Персональні дані третім особам, які пов'язані з можливістю зміни контролю або інвестування в Лайкамобайл.
  ВАШІ ПРАВА
Ваші права описані у статті 8 Закону, яку Ви можете переглянути за посиланням на http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17/print1476093297183676.
  ДОСТУП ДО ІНФОРМАЦІЇ
У будь-який час Ви можете надіслати нам запит про те, які Персональні дані ми маємо, і чи обробляються такі Персональні дані. Якщо будь-яка інформація невірна, повідомте нам про це, і ми негайно внесемо зміни. Якщо Ви зочете, щоб ми надіслали Вам Ваші Персональні дані, Ви можете звернутись до нашого Відділу обслуговування абонентів за нищевказаною адресою.
  ЗМІНИ ДО НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Будь-які зміни, які ми можемо внести в нашу Політику конфіденційності в майбутньому, будуть негайно опубліковані на цій сторінці.
  ПОСИЛАННЯ З НАШОГО САЙТУ ДО ІНШИХ ВЕБ-САЙТІВ
Будь ласка, зверніть увагу, що наш Веб-сайт надає доступ до інших Веб-сайтів шляхом посилання на них. Ми несемо відповідальність виключно за конфіденційність, зміст або захист нашого Веб-сайту.
  ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Якщо у Вас є коментарі або запитання щодо нашого Веб-сайту, зв'яжіться з нами. Із запитами щодо продукції або послуг Лайкамобайл, будь ласка, зателефонуйте до нашого Відділу обслуговування абонентів за телефоном +38-091-600-0110 з будь-якого номеру Лайкамобайл або +38-098-707-0750- з іншого номеру. Ви також можете зв'язатись з Відділом обслуговування абонентів електронною поштою за адресою cs@lycamobile.ua або заповнити онлайн-форму запиту на http://www.lycamobile.ua/uk/contactus.

Якщо у Вас є будь-які питання або побоювання щодо нашої обробки Ваших Персональних даних, зв'яжіться з нами за наступними контактними даними:

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛАЙКАМОБАЙЛ УКРАЇНА", компанія, зареєстрована відповідно до законодавства України, ідентифікаційний номер: 41317168, адреса місцезнаходження: 01030, місто Київ, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 51-Б, кімната 3Б, телефон: +38-098-707-0750
У початок Прокрутити вниз

Live Broadcast - Live Audio Broadcast of PSL T20

 
PSL Banner

* This is a mandatory field

New User:

Returning user: